"Az Evangéliumi Spiritizmus, a Szentlélek kijelentése. Letisztult keresztény hit és erkölcsbölcselet, valamint lélektan: a bűn felismerésének és a bűntől való szabadulásnak mélylélektana. Nagy, értékes, és tiszta világosság, mert magas világok ismereteit, Isten akaratát és Isten törvényeit közli és mutatja meg e szerencsétlen bűnben élő világnak, észérvekkel is alátámasztva a megtérés szükségességét."
A földönkívüliek
A földönkívüliek

A földönkívüliek

A földönkívüliek leleplezése

A 90-es évek elején Pécsváradon egy családnak félelmetes UFO élménye volt, leginkább az elrablásos esetekhez hasonló. Beszéltünk velük, megkérdeztük az esetről az akkori körünkben a nyilatkozó szellemeket, akik nagyon határozottan kijelentették, hogy ne foglalkozzunk ufókkal, mert az maga a gonosz (=rossz szellemek).

A második világháború után megszaporodtak a „földönkívüliek” látogatásáról szóló hírek, tapasztalatok, egyéni elrablásos élmények az USA-ban (és máshol a világon). Ezzel párhuzamosan –  kezdetben egyénileg, később szervezetten – elkezdték kutatni a jelenségeket, elsősorban az égen látható furcsa repülőtárgyakra és fényekre fókuszálva. Erre az érdeklődésre rájátszott a média és a filmipar, egymás után születtek a földönkívüliekkel foglalkozó „alkotások” (E.T, Harmadik típusú találkozások), virágkorát élte a scifi irodalom.

1997-ben egy esemény egész Amerikát megrázta: a Heaven’s Gate  (Mennyország Kapuja) UFO hívő szekta 39 tagjának csoportos öngyilkossága, akiket úgymond egy a Hale-Bopp üstököst követő űrhajó várta, hogy elszállítsa őket a Mennyei királyságba. Búcsú üzenetükben leírták: „Végéhez közeledik 22 éve tartó tanulásunk eme Földön – most „diplomázunk” az Emberi Evolúciós Szintből. Boldogan készültünk fel arra, hogy hátra hagyjuk „e világot” és csatlakozzunk Ti legénységéhez.” 

Ez az esemény a kutatók egy részét arra késztette, hogy nem az égen kell keresni a földönkívüliekkel való kapcsolat megoldását – repülő tárgyakat kergetve, hanem meg kell vizsgálni az egyéni tapasztaláson átment embereket.

Több ezer eset vizsgálata alapján megállapítást nyert, hogy az egyéni megtapasztalások nagy részére az volt jellemző, hogy az érintettek szinte megbénultak, és képtelenek voltak megszakítani a félelmetes élményt. Életük feje tetejére állt és nem tudnak szabadulni a nyomasztó élménytől

Azonban voltak esetek, amelyek meglepték a kutatókat: Ezekben az „elrablásokban” az emberek félelmükben Jézus segítségét kérték, és megtörtént a csoda: az „idegenek” visszavonultak. A kutatóknak lassan sikerült felgöngyölíteni a lényeget. Kiderült, hogy nem földönkívüliekről van szó, hanem spirituális lényekről (gonosz szellemek), akik „idegeneknek” adják ki magukat, kínzó élményeket hoznak az egyének életébe, és hamis evangéliumi üzenetet kínálnak, szemben Jézus Krisztus igaz üzenetével.Magyarázatot nyertek a lelki jellegű üzenetek, amik nem egyebek, mint a gonosz által tervszerűen végzett hamis „evangelizáció”. Szó nem volt tehát egy fejlett civilizáció tudásának, technológiájának, módszereinek átadásáról az emberi élet boldogabbá tétele érdekében, mint ahogy a Hollywood filmipar „alkotásai” alapján bárki gondolta volna.

Égetően aktuális tehát Jézus figyelmeztetése most a végidőkben:

Álpróféták és álkrisztusok fognak fellépni, és nagy jeleket és csodákat visznek végbe, hogy megtévesszék, ha lehet, még a választottakat is. (Mt.24.23-24).

2010-es évek elején a világvége várással párhuzamosan  „sorsfordító” UFO üzenetek keringtek a neten, melyre válaszul készült egy tanulmány „UFO advent” címmel, mely  letölthető:

http://www.hittitok.hu/index_htm_files/UFO%20ADVENT.pdf

A témáról szóló videó kutatók és érintettek megszólalásával

Ágoston

Negyedik típusú megtévesztések -- A földönkívüliek leleplezése

Download this article as an e-book

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow by Email
Facebook20
fb-share-icon