"Az Evangéliumi Spiritizmus, a Szentlélek kijelentése. Letisztult keresztény hit és erkölcsbölcselet, valamint lélektan: a bűn felismerésének és a bűntől való szabadulásnak mélylélektana. Nagy, értékes, és tiszta világosság, mert magas világok ismereteit, Isten akaratát és Isten törvényeit közli és mutatja meg e szerencsétlen bűnben élő világnak, észérvekkel is alátámasztva a megtérés szükségességét."
A KIVÁLASZTOTT – FILMAJÁNLAT
A KIVÁLASZTOTT – FILMAJÁNLAT

A KIVÁLASZTOTT – FILMAJÁNLAT

A KIVÁLASZTOTT

Itt egy nagyon jó filmsorozat, három évad, a negyedik készül.

Amikor azon gondolkoztam, vajon mivel örvendeztesselek meg Benneteket hogy a következő 2024-es évbe lépve legyen erőtök, erőnk, (mert az nagyon kell majd) végigvinni a feladatainkat – utánamnyúlt egy kéz és ezt a filmsorozatot ajánlotta. A legjobbkor. Köszönet érte. Nagyon szeretem őt.

Betettem két részt mutatóba, a többi ingyenesen, legálisan letölthető. A cikk alján a megoldás, az App linkje. Ha jól tudom az első évadot a NETFLIX is vetíti.

Mondhatnánk, hogy nincs köze a Harmadik Kijelentéshez.

Igen konkrétan nincs, de most amikor minden eddiginél jobban üldözik a keresztényeket. rombolják a templomokat, tiltják a gondolatot is. Szükség van az erősítésre.

A film semmiben nem hasonlít a szokványos “Jézus-filmekre”. Tele van szimbólumokkal, bárhol belenézhettek. Persze nem tudjuk pontosan, hogy történtek az események, csak a leírásokból tájékozódhatunk. De történhetett így is, én elhiszem.

Annyit érdemes tudni mielőtt hozzáfognátok az olvasáshoz, filmnézéshez, hogy konkrétan majdnem az egész stáb keresztény, maga a rendező is, aki a karrierje mélypontján volt, mikor megkapta ezt a “kijelentést” Istentől, hogy csinálja meg a sorozatot. Meg is van az eredménye, ugyanis globálisan terjed. Lehet, hogy Isten ezt a sorozatot erre a nehéz időkre rendelte.

Nem számít mit tettél és honnan jöttél! (Jézus és a samáriai asszony – magyar felirattal)

Nem számít mit tettél és honnan jöttél! (Jézus és a Samáriai Asszony)

A mélyen hívő, szerény amerikai baptista filmrendező, Dallas Jenkins álmodta meg, írta és rendezte a sorozatot. Mindebben segítségére volt több szaktanácsadó, többek között egy római katolikus pap, egy evangélikus teológusprofesszor és egy zsidó rabbi is, akik segítettek abban, hogy a sorozat minél hitelesebb legyen teológiai, kultúrtörténeti és szociálpolitikai szempontból is: biztosra akartak menni abban, hogy a műsor a lehető legbiblikusabban, a lehető leghitelesebben készül el.

Idén már nyárra több mint 400 millió megtekintést ért el az evangéliumi történetet üdítő frissességgel feldolgozó, színvonalas amerikai sorozat. 

Az első évad a valaha volt legnagyobb közösség által finanszírozott médiaprojekt, amelynek létrejöttét 16.000 ember önzetlen, összesen 10 millió dolláros adománya tette lehetővé.

„Próbálom igazolni azoknak a hitét, akik befektettek ebbe a projektbe, és természetesen arra is törekszem, hogy megtiszteljem a Megváltómat, és meg legyek győződve arról, hogy ezt a projektet az Ő számára csináljuk” – köszönte meg a lehetőséget a rendező. ,,Nem érdekel, hogy mi ebben az én szerepem azon az 5 kenyeren és 2 halon kívül, amiről gondoskodom, mivel ami ezen kívül történik, az Őrajta múlik.“ – nyilatkozta Dallas Jenkins.

Jézus meggyógyítja a bénát a Bethesda fürdőben (magyar felirattal)

The Chosen - Jézus meggyógyítja a bénát a Bethesda fürdőben (magyar felirattal)

Innen letölthető az App, aminek gyors regisztrálása után telefonon, tableten, vagy TV-re streamelve ingyen nézhető is a filmsorozat. Három évad van fenn, nézzétek szeretettel.

Az Angel Studios olyan úttörő műsorok otthona, mint a The Chosen, a Dry Bar Comedy és a The Wingfeather Saga. Küldetésük “a fény felerősítése, így minden, ami streamelhető, alkalmas arra, hogy az egész családdal együtt legyen nézhető”.

Teljesen legális, mert önkéntes adományokból épül fel a rendszerük, így akinek van pénze adományoz, vagy vásárol, akinek nincs az nézheti a streameket.

Az Angel Studió tévéműsorai, filmjei és dokumentumfilmjei azon túl, hogy felemelőek és inspirálóak, a nézők válogatása. Minden produkciót jóvá kell hagynia az Angyali Céhnek, és a rajongóknak.

A Chosen (A Kiválasztott) c. sorozat főszereplője, a Jézust alakító Jonathan Roumie tesz tanúságot hitéről és Istennel való kapcsolatáról. (magyar f.)

Jonathan Roumie tanúságtétel

És a főszereplők:

Mégegyszer – itt a link: >> Google Play – The Chosen

Download this article as an e-book

Follow by Email
Facebook20
fb-share-icon