"Az Evangéliumi Spiritizmus, a Szentlélek kijelentése. Letisztult keresztény hit és erkölcsbölcselet, valamint lélektan: a bűn felismerésének és a bűntől való szabadulásnak mélylélektana. Nagy, értékes, és tiszta világosság, mert magas világok ismereteit, Isten akaratát és Isten törvényeit közli és mutatja meg e szerencsétlen bűnben élő világnak, észérvekkel is alátámasztva a megtérés szükségességét."
LEGÚJABB KÖNYVÜNK
LEGÚJABB KÖNYVÜNK

LEGÚJABB KÖNYVÜNK

Benedek László:

AZ EVANGÉLIUMI SPIRITIZMUS TÖRTÉNETE

– Az asztaltáncoltatástól a szellemnyilatkozatokig. Evangéliumi Spiritizmus Magyarországon. Magyar Szellemtani Bibliográfia.

Legújabb könyvünk rendkívüli hiányt pótol. Mindeddig soha senki nem fogalmazta meg ezt a szóösszetételt így: magyarországi Evangéliumi Spiritizmus. Vagy ha igen, nem is tudott vele mit kezdeni. Beszélgetésekben, írások részeként, néhány bekezdés erejéig szóba került, utaltak rá, ám ezt ebben a könyvben a szerző hatalmas ívben rajzolja fel. A természeti népekkel kezd, majd eljut Origenészen keresztül napjainkig. A könyvben a közöttünk élő spiritiszták is felbukkannak, rajtuk, rajtunk keresztül szerezhetünk erről  bővebb információt. Végre a helyére kerülhet ez a több mint 150 éves eszmerendszer. Mert ez nem vallás, nem szekta, hanem életmód. 

“Ha ezt mondod ember: Evangéliumi Spiritizmus, azt sem tudják, miről beszélsz. Azzal sincsenek tisztában, hogy az Evangéliumban mi miért íratott meg, és mit, hogyan kell értelmezni, és még inkább nem tudják, hogy hogyan kellene azt a gyakorlatban, az életben megvalósítani. Pedig állítólag a mai ember gyakorlatias, aki mindenhez ért. Igen, sok mindenhez ért, csak az a baj, hogy a tudását nem úgy és arra használja, amire az adatott. Akkor hol van az értelmi és érzelmi képessége, hol van a helyes tudása, hogyan tud Krisztusnak a maga tudásán és életén keresztül valakit megnyerni.”

Részlet Eszter médium megnyilatkozásából. Elhangzott a Clevelandi Magyar Szellemkutatók Társaságában Zita médium által 2018. január 14-dikén.

Itt vásárolható meg

Download this article as an e-book

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow by Email
Facebook20
fb-share-icon