"Az Evangéliumi Spiritizmus, a Szentlélek kijelentése. Letisztult keresztény hit és erkölcsbölcselet, valamint lélektan: a bűn felismerésének és a bűntől való szabadulásnak mélylélektana. Nagy, értékes, és tiszta világosság, mert magas világok ismereteit, Isten akaratát és Isten törvényeit közli és mutatja meg e szerencsétlen bűnben élő világnak, észérvekkel is alátámasztva a megtérés szükségességét."
NEM PSZICHOTRONIKA!
NEM PSZICHOTRONIKA!

NEM PSZICHOTRONIKA!

A szellemgyógyászat fekete oldala

Mondhatom roppantul örülök, hogy nincs reagálás a szellemgyógyászat című posztra. Vagyis itt a Facebook-on nincs, – mert magánban több volt -, ami teljességgel érthető.

Számomra.

Mert biztos vagyok benne, hogy erről mindenkinek van véleménye, csak nem nyilvánosan.
Egyben jelzem, hogy meggyógyultam, 3 napja 24 foknál magasabb a hőmérséklet. Ilyenkor elmúlik a pokoli fájás is (gerinckopás, lumbágó ki hogy szereti nevezni – amivel azért együtt lehet élni, csak néha nehéz). Remélem őszig meg sem közelít.
Úgyhogy jelentem nem megyek szellemgyógyászati kezelésre.
Egyébként is ott – bár alkatrészt is tudnak cserélni – legalábbis azt mondják, valójában a gyulladás megszüntetésére van képesség.
Jézus ugyanis 2000 éve meghalt. Ebben Ő volt az utolsó.
De nagyon kiváncsi lettem volna a kezelés mikéntjére.
Legnagyobb szerencsémre azonban Pataky Árpád besegített. Kezembe akadt a Bevezetés a spiritológiába II. kötete. És mit olvasok benne?

“Az elfogott távgyógyász energiái

A Népszabadság 2000. aug. 17-i számából.

Oláh Imre győri távgyógyászt letartóztatták. Most comb-, borda-, csukló, és ujjtörésekkel fekszik a győri baleseti sebészetén. Folyosó végi szobája előtt két rendőr posztol. Hozzátartozót nem engednek be hozzá. Kezelőorvosai az adatvédelmi törvényre hivatkoznak, s akkor sem adnak felvilágosítást a beteg állapotáról a sajtónak, amikor a csalással gyanúsított távgyógyász erre felhatalmazza őket. Oláh Imre országosan elhíresült küldetéses távgyógyász – aki „Isten energiavezetékeként” határozza meg önmagát – eredetileg órásmester (…)”

Szinte csemege most nekem – válasz arra a néhány kérdésre ami esetleg felmerülhetett volna bennem… A poszt aljára betettem pdf-ként az egész Pataky könyvet. Magát a cikket a 225-230 oldalon lehet továbbolvasni. Jó mulatást!

Hanem mielőtt a fejezetet bevégezné Árpi bácsi beillesztett egy számára “hitelesebb” gyógyászt. Íme:

h./ Ujságcikk egy másik természetgyógyászról
Szerencsére – a szinte egyidőben feltűnt – KOVÁCS ANDRÁS

villamosmérnök-természetgyógyásznak egészen más az elméleti és gyakorlati hozzáállása a jézusi kézrátevéses, a spiritiszta magnetikus-delejes, vagy az ezoterikus bioenergetikus gyógyítással kapcsolatosan. Néhány idézet a pár évvel ezelőtt megjelent a „Gyógyító táltosok nyomában” című könyvéből és a sajtónyilatkozataiból:

Villamosmérnök létére hogyan került a gyógyításhoz?

– Kínszenvedések árán. Gerincbántalmaim voltak, és bár feleségem és sok barátunk is orvos, nem tudtak segíteni. Keresgéltem a megoldást és azt találtam, hogy három főbb faktor okozza a betegségeket: a földben lévő negatív sugárzások, amelyek természetes védőburkunkat, az auránkat károsítják, a táplálék formájában bevitt helytelen információ és a negatív gondolkodás.

– Sokat kételkedett?

– A sors kegyeltje vagyok, olyan mestereket kaptam az élettől, akikben nem kételkedhettem, hiszen a gyakorlat igazolta őket. Jézus azt mondta a tanítványainak: „Menjetek és cselekedjétek meg!” Nem azt, hogy beszéljetek. Mindig azt néztem, ki mit tud.
Mindig olyan mesterektől tanultam, akik megcselekedték. Csak így teremtünk értéket. Igaz, mostanában tanfolyamok tartása mellett döntöttem, mert nagyon fontos, hogy a tudatra is hassunk. A középkori szerzetesek elkövették például azt a hibát, hogy állandóan a bűnöket vizsgálták. Folyton-folyvást a bűnökön járt az eszük, hát persze hogy el is követték őket. Nem a rosszal kell harcolni; a jót kell cselekedni. Sokat ábrándoztam olyan dolgokról, hogy majd jön valaki, aki megváltoztatja a rendszert, a gondokat.
Rájöttem, amíg nem változtatok magamon, addig semmi sem változik. Ha valaki változtathat valamit a világban, az én vagyok, mármint az ember.

– Ez az egészség útja?

– A szeretet útja. Csak ez az egy járható út van. De hogy rálépsz-e, az szabadon választott. A leggazdagabbnak és a legszegényebbnek is. S ami érdekes, pont ők lépnek rá. Középen valahogy elvannak az emberek.

– Bízik abban, hogy egy lelki-szellemi ébredés közepén vagyunk, s egy jobb kor felé megyünk?

Nem bízom benne, tudom. Sokan és sokszor mondták, hogy Magyarországnak hidat kell alkotnia a keleti és nyugati kultúrák között, hogy mi képesek vagyunk a közvetítésre. – Én nagyon szeretem ezt az országot, mert látom, hogy olyan szép jövője van. Itt nagyon nagy dolgok fognak történni.

– Nagy mélység – nagy magasság?

– Ha hagyják, hogy a szeretet szelleme tovább terjedjen, itt annyi szerető vendéglátó, gyógyító ember lehet, hogy Magyarország olyan szerepet játszhat a feltöltődésben és a gyógyításban, mint Svájc a bankvilágban. Ha ugyanis a szellemünk rendben van, a testünk is, életünk is rendbe fog jönni.

– Megérjük mi még ezt?

– Meg. Most jött el az ideje.

*

Eszembe jutott, hogy ez a Kovács András az a Kovács-Magyar András, aki végighaknizta a világot szellemgyógyászatával – uralkodók, elnökök udvarában volt jártas, de mostanra elvesztette ezt a képességét (nem is tudom miért?) – és leginkább előadásokat tart. Néhány kattintás és igen, kiderül, ő most már leginkább tanít… Pl. Erdélyben május 8-án lesznek előadásai.

De nem is ezen ingereltem fel magam, hanem találmányán a Matrix Drops Computeren. Mert ezzel a csodagéppel “reszetálhatjuk” emberi lényünket és újra a “gyári beállításhoz” juthatunk, – a legrosszabb mellékhatások lehetnek a vágyott boldogság és a béke… Ja, és nincs szükség Istenre, mert újrateremtődünk…!!!

Eszem megáll!!!

Drága Árpi bácsi! De sajnálom, hogy ezt nem tudom megmutatni neked! Ez az igazi szélhámos, nem a győri órásmester!

Mert akkor most együtt választhatnánk Kovács-Magyar András táltos honlapjáról információs mintákat. Darabonként 4.950,- Ft-ert. A teljes Mengyelejev tábla szerint. Mengyelejev 1871-ben 63 elemet ismert ma már ez 118 elem. Hogy biztosan jól érezhessük magunkat megvesszük mind. 584.100,-Ftért. Meg a gép, a betanítás és a kontrollok – az induláshoz elég lesz cirka 1,5-2 millió. Az egészség mindent megér.

Energiacsokraink (csakráink) aktivizálódására lesznek jók ezek az elemek.

Csak az első oldalról választható különféle kiszerelésben az információs minták:

Hydrogenium információs minta
Helium információs minta
Lithium információs minta
Beryllium információs minta
Borium információs minta
Graphites információs minta
Nitrogenium információs minta
Oxygenium információs minta
Fluor információs minta
Neon információs minta
Natrium információs minta

És vajon mire jók mindezek? Nem fogod elhinni! Mind ugyanarra az egy dologra használatosak, idézem:

“Lithium metallicum (név cserélendő) információja segíthet abban, hogy az energiacsokraink (csakráink) aktivizálódjanak, feltöltődjenek és az esetleges információzavarok blokkjai – lelki, érzelmi, gondolati – feloldódjanak. Energiaszintünket segít felemelni az eredeti állapotra.”

Drága Árpi bácsi!

Engedékeny voltál ezzel az emberrel! Vagy lehet, hogy ő változott meg? Mert ezt olvasom még a honlapján önvallomása részeként – így ír(at) magáról “táltos” Kovács-Magyar András:

“A hit, a torzítások miatt egy nagyon bonyolult dologgá vált. Megint csak a templomos lovagokat tudnám példaként említeni, akik nem hittek, hanem pontosan tudták, a szellemvilág létező valóság. Akik pedig hasonlóképpen tudják a szellemvilágot, az életet is másképpen látják.

– Hogyan?

– Jézushoz hasonlóan, az én duális világképemben is két Isten van. Az egyik a jó, a másik pedig a félelmet keltő. Aki megismeri a jót, a Jóistent, az egyben megismeri a szellemvilág tanításait. Aki a másikat féli, soha nem él szellemi, azaz teljes életet. Félelmében csupán fél életet él. A gőg, a meggyőzöttek meggyőződése, ami sokakat álomban tart és elringat egy életen át. A köznyelvben az terjedt el: féld az Istent! Én azon munkálkodom, amin a példaképeim, a nagy elődeink, hogy a vallások ne szakíthassanak szét embereket, és mindenki a saját szellemén keresztül jusson el Istenhez.”

Jézushoz hasonlóan? Ki vagy Te? Két istened van? Így már értem. Szerencsétlen!

Tényleg nagyon jó lesz vigyázni!

Download this article as an e-book

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow by Email
Facebook20
fb-share-icon