"Az Evangéliumi Spiritizmus, a Szentlélek kijelentése. Letisztult keresztény hit és erkölcsbölcselet, valamint lélektan: a bűn felismerésének és a bűntől való szabadulásnak mélylélektana. Nagy, értékes, és tiszta világosság, mert magas világok ismereteit, Isten akaratát és Isten törvényeit közli és mutatja meg e szerencsétlen bűnben élő világnak, észérvekkel is alátámasztva a megtérés szükségességét."
AURA, Auralátás
AURA, Auralátás

AURA, Auralátás

Tanuld meg az auralátást

Nyisd ki a képet teljes méretűre a képernyődön, ülj kényelmesen és arra figyelj hogy a két ujj közötti fekete pontot kell nézni Arra kell figyelni hogy ne pislogj. Nem szabad megmozdulni szemeddel. Csak azt a fekete pontot szabad nézni.

Meg kell tanítani a szemedet arra, – körülbelül hasonló módon mint amikor belépünk világosból a sötétbe, kell egy kis idő, hogy átálljon a szemünk, de utána valamennyire képesek vagyunk látni. Itt is hasonló dologra kell számítani.

Egy kis idő után talán néhány másodperc vagy max. 10-20 másodperc múlva észre fogod venni hogy a kéz körül kialakul egy fénykontúr.

Ez a kontúr egyre erősödik, szélesedik. Itt nagyon oda kell figyelni mert az ember ilyenkor automatikusan megmozdítja a szemét. Nem szabad a szemet megmozdítani.Csak koncentrálni kell arra a pontra. Meg fogod látni hogy a kéz körüli fény egyre nő és egyre élénkebb színű lesz. Rövid gyakorlás után már elég hamar el lehet érni azt, hogy akár két három vagy négy cm távolságban is fogod látni a kézi körül fényt és az élénkül egyre erősödik, egyre erősödik.

Ha rájöttél hogy működik monitoron, fogj egy fehér papírt lehetőleg világos helyiségben Tedd le egy asztalra, tedd rá a kezed. Képzeld oda a pontot koncentrálj arra a pontra és nagyon hamar egy két percen belül meg fogod látni a saját aurádat a kezed körül is.

Próbáld meg egy tükör előtt a teljes aurádat is hasonlóképpen.

Minél többet gyakorol az ember, annál tisztábban lehet látni az aurát.


Mit olvasunk az auráról a Titkos tanítások III.-ban?

“Ez az erőburok, az aura olyan szerepet tölt be a lélekkel szemben, mint a test külső bőre, az epidermis a testtel szemben. A test epidermise is rugalmas, erőteljes anyag, amely megvédi a test bensőjében történő folyamatokat, a külső hatások ellen, s a test benső funkciói zavartalanul működhetnek mindaddig, ameddig ez a külső réteg egészséges. De mihelyt ez meg van gyengülve, sérülve, vagy betegedve, akkor a test már könnyebben ki van téve a fertőzésnek, s akkor azonnal rajtaütnek a külső hatások, a fertőzések, s ezek az ártalmas behatások lesznek úrrá felette éppúgy, mint a lelki betegségek a lélek felett, ha a lélek burka nem egészséges, ha meg van fertőzve.

A test a lélek vetülete, a lélek pedig a szellemé.”

“A lélek a szellemből eredő hatásokat mint érzelmeket és mint gondolatokat tükrözi vissza, tehát a szellem tartalmának a vetülete. A test ugyanazon elv szerint működik, mint a lélek. Ahogyan a szellem emanációi keresztülrezegnek a lélek minden rétegén, annak legkülső széléig, és onnan ismét visszatérnek impressziókkal megrakottan a szellem belsejébe, ugyanúgy működik a testi szervezet centrumát képező szív is, amikor az életerőt szállító vért szétküldi a szervezet legtávolabb eső sejtecskéjébe is, majd kitágulásával ismét visszaszívja a legtávolabb eső sejtekből is az ott felszedett anyagokkal együtt.” (…)

Az asztrális test

“Különben a fizikai testtel nem is végződik a lélek rétegeinek sorozata, mert a fizikai testen túl van még egy erőréteg, az ú. n. aura, – ahogyan emberi szóval nevezni szoktátok, – ami szintén nem más, mint a harmadik rétegnek, az éterikus testnek a folytatása. Ez az aura egy erőburok, amely arra szolgál, hogy a szellemet és a szellem lelki testeit megvédje külső szellemi, lelki és fluidáris betolakodások ellenében. Ez mint rugalmas, erőteljes ellenálló közeg védi az értelmi és az érzelmi réteget a maga munkálkodásában, és gátul szolgál idegen, kóbor szellemekkel szemben. Akik ebbe semmiképp nem képesek behatolni, hacsak a szellem maga meg nem nyitja nekik az utat, (mint p. o. a médiumitás esetében) és páncélul szolgál fluidáris behatások, ártó gondolatok és érzések ellenében mindaddig, ameddig a szellem maga meg nem nyitja ezt a hatalmas védőburkot előttük (megszálltságok). Az egészséges szellem egyáltalán mentes az ilyen külső behatásokkal szemben.

Mit értünk egészséges szellem alatt?

Egészséges szellem az, aki nincs megfertőztetve.

A szellem érzései és gondolatai addig egészségesek, ameddig azok az igaz jót, az igazságot tükrözik, és azt sugározzák ki önmagukból. Isten a legmagasabb Szellem, aki csak szeretetet sugároz ki magából, s azért Ő az ellenállhatatlanul legnagyobb Hatalom. Egészséges szellem tehát az, aki csak az Isten szerint való igazságot sugározza ki magából. Az ilyen szellemnek egyetlen hajszálát sem lehet meggörbíteni, mert az igazság ellenállhatatlan lenyűgöző hatalom és olyan védő páncél, amelyen keresztül az ellentétnek semmi néven nevezendő fegyvere nem hatolhat. Erre különben még visszatérek.”

Pátkai Pál: Titkos tanítások III. Egészséges és beteg lelkek 1939

Download this article as an e-book

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow by Email
Facebook20
fb-share-icon