"Az Evangéliumi Spiritizmus, a Szentlélek kijelentése. Letisztult keresztény hit és erkölcsbölcselet, valamint lélektan: a bűn felismerésének és a bűntől való szabadulásnak mélylélektana. Nagy, értékes, és tiszta világosság, mert magas világok ismereteit, Isten akaratát és Isten törvényeit közli és mutatja meg e szerencsétlen bűnben élő világnak, észérvekkel is alátámasztva a megtérés szükségességét."
Catharina von Geymüller
Catharina von Geymüller

Catharina von Geymüller

Catharina von Geymüller

1809. október 03. Hollenburg, Österreich (Austria) – 1880. október 13. Budapest, Hungary (Magyarország) Nyughelye: Alsózsolca

Ahogy a spirituális irányítók a „Geist, Kraft, Stoff” zárószavai elárulják, Adelma gyerekkora óta készült a nagy feladatra, és elképzelhető, hogy egyedül nem tudta volna elsajátítani. Férje, és férjének édesanyja, Catharina Vay (született Geymüller) kiváló médium volt, így is segítette Adelmát. Az életemből c. című kötetben így ír róla, többek között:
“Férjem édesanyjától, Catharina Vay-Geymüllertől kapott, minden megnyilvánulásban kincs volt. Szellemi anya volt számomra. 20 évig dolgoztunk együtt. Bátorított, hogy médiumként dolgozzak; magas elméje, tiszta szíve , ragyogó példa volt számomra, hatalmas támasz.”

Geni.com

Download this article as an e-book

One comment

  1. Pingback: A magyarországi evangéliumi spiritizmus tablója - Evangéliumi Spiritizmus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow by Email
Facebook20
fb-share-icon