"Az Evangéliumi Spiritizmus, a Szentlélek kijelentése. Letisztult keresztény hit és erkölcsbölcselet, valamint lélektan: a bűn felismerésének és a bűntől való szabadulásnak mélylélektana. Nagy, értékes, és tiszta világosság, mert magas világok ismereteit, Isten akaratát és Isten törvényeit közli és mutatja meg e szerencsétlen bűnben élő világnak, észérvekkel is alátámasztva a megtérés szükségességét."
Az ellentét harcmodora
Az ellentét harcmodora

Az ellentét harcmodora

Máshogy kell harcolni az ellentét ellen

Az ellentét, mivel kegyelmi időket élünk – nagyobb lehetőségekkel tódul bele az asztrális és mentális világból a fizikai világba, … más a harcmodora, mivel még inkább felveszi az igazság köntösét, … és jönnek az antikrisztusok, ezért más harcmodort kell felvenni az ellentéttel szemben.

Ma nagyobb bűn, a tudatlanság bűne, mivel a Szentlélek a világotokban van.

A Szentlélek az utolsó időkben 1981. május 17. – Zita médium – FELKÉSZÜLÉS AZ UTOLSÓ IDŐKRE /// HARCMODOR AZ ELLENTÉTTEL SZEMBEN

“Ma is kötelező, hogy az ember a Mózes által küldött Tízparancsolatot és a Krisztus által hozott szeretet-parancsolatot betartsa és betöltse. Ma is kötelező, hogy türelmes, elnéző, megbocsátó legyen a felebarátjával szemben. Ma is áll, hogy mindent az igazság törvénye szerint kell megcselekednie. De a harcmodor változott; az ellentét élesebb megfigyelő ma, mint valaha. Az ellentét erősebb és erőszakosabb. Nagyobb mennyiségben, nagyobb erőszakkal – és mivel kegyelmi időket élünk – nagyobb lehetőségekkel tódul bele innen az asztrális és mentális világból a fizikai világba, ahol nektek is élni kell az életeteket. Mivel más a harcmodora, mivel még inkább felveszi az igazság köntösét, mivel nagyobb számban jönnek az antikrisztusok, mivel az igazságot ma jobban éhezik és szomjúhozzák a lelkek, ezért rafináltan, igazságnak látszó hamisságot kínál nekik. A tiszta, egyszerű igazság helyett hazugsággal, képmutatással, álszenteskedéssel a szeretet törvényére hivatkozó segítőkészséget kínálja, de valójában hurok van annak a végén, amivel az emberi lelkeket megfogja és magával cipeli az alantas szférák világaiba.
Tehát ma jobban résen kell lenni, mint valaha! Mint mondom, más harcmodort kell felvenni az ellentéttel szemben! Ma nem lehet az ember naiv, ma nem lehet az ember tudatlan, amikor ez a nagy mennyiségű ismeret és tudás tódul a világotokba akár az igazság területén, akár a társadalmi területeken, akár a tudomány terén. Az embernek ezek között mozogni kell tudnia; tudnia kell, minek ad hitelt, mit fogad el és mit utasít vissza. Ma nagyobb bűn, mint valaha a tudatlanság bűne, mert a lehetőség meg van a legnagyobb és legmélyebb titkoknak az ismeretére is, mivel a Szentlélek a világotokban van; a Szentlélek kijelentései itt vannak, a Szentlélek, ahogy Krisztus mondotta, minden igazságra elvezérel benneteket. (…)

Veszélyes dolog ma gyávaságból hallgatni, embertestvéreim!

Más időket éltek, mint akár kétszáz évvel ezelőtt is. Sokszor hallottátok tőlünk, hogy az idő közel van és hogy a Föld mindennemű vajúdáson megy át. És ezekben ti benne éltek! Az igazság törvénye csak azokat mentheti meg és szállíthatja a megmentettek közé, akiknek lelkében, szívében, cselekedeteiben, beszédeiben Krisztus igazsága élt és nyilvánult meg.

Ezekben az időkben nincs református, baptista, katolikus, zsidó vagy spiritiszta, hanem vannak, akiket az igazság felment, és vannak, akiket az igazság elítél.

Természetes, hogy a harcnál, ki mennyire felfegyverzett, ki mennyire felkészült, kinek mennyi tudása van, aszerint váratik el tőle, hogy tegye meg a maga helyén, a maga idejében azt, amit az igazság elvár tőle. Ne másutt akarjon babérokat aratni; ne másutt akarja az igazságot prédikálni; ne mástól várja el, hogy az igazság érdekében az áldozatot hozzon; ne mástól várja el, hogy vele szemben a Krisztusi erényeket gyakorolja, önmagát pedig felmentse azzal, hogy ő még csak egy gyenge, gyarló, botladozó kis ember. Meddig akartok csecsemők lenni?

Mikor akartok felnőni végre?”


A Szentlélek az utolsó időkben 1981. május 17. – Zita médium –

FELKÉSZÜLÉS AZ UTOLSÓ IDŐKRE /// HARCMODOR AZ ELLENTÉTTEL SZEMBEN

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow by Email
Facebook20
fb-share-icon